Nyheter for Sirdal Skimaraton 2013

Det meldes om noen endringer til vinterens Sirdal Skimaraton.

Endringer på rennarena. Dette er noe av planen: Mye større fellestelt, kraftig varmekanon i teltet og skjermet garderobe til å skifte i. Det blir videre større og flere premier. Mer skilting i løypen.

Endring i løypen planlegges. Den ene bakken borte ved Sirekrok som hadde en 90 graders sving i bunn forsvinner nå. Løypen legges om, til slakere helning, bredere trase, rett frem ned og ut på sletten og ingen svinger. Det gjøres også forbedringer på elvepasseringer.

«MaratonHjelpen» – Ekstraservice
I januar 2013 tilbyr Sirdal Skimaraton gratis kurs i skiteknikk og skismøring. Alle detaljer om dette vises på rennet hjemmesider. Først ut av hjelp var gratis treningskurs med Audun Laugaland 2.oktober 2012. Omtalt her hos SkiAktiv. En god hjelp på vei frem til turrennet 23.februar. Tema er «Hvordan trene effektivt frem mot turrenn«. Vi går igjennom alle de gode øvelser og aktiviteter som gjelder spesielt langrenn. Elghufs, intervaller, dips, chins, mage, armer og alt det du trenger. Denne kveld passer absolutt alle kondisjonsnivå. Delta så aktivt du vil. Faglig utbytte er viktigst. Flere kurs og forberedende aktiviteter kommer. Barmarkskurset ble godt omtalt etterpå.

I mellomtiden og frem til rennet, tren godt med vår treningshjelp og når snøen kommer se vår hjelp på skiteknikk.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s