Hafrsfjord Rundt 2017 – Trase info

Denne artikkel viser et spesielt punkt ved årets trase, 7.sept. 18:00.

«Hafrsfjord Rundt» er som alltid rundt Hafrsfjord. Alle trasevalg er lov så lenge du går rundt Hafrsfjord på en måte. Noen plasser kan det variere hvilken side av veien man liker å gå på, men alt er ok så lange man bare kommer rundt fjorden. Vi har med spraybokser markert anbefalte retninger ved kryss og underganger. Tryggest å krysse veier i underganger så vi markerer for det.

Årets runde har en liten endring ved flyplasen og de hvor den nye store rundtkjøringen er laget. Bildene under viser denne lille omleggingen. Gul strek viser veien i år. Røde streker viser trase i 2016 og 2015. Ikke store endring. Så det er en del av hovedvei til Tanager vi ikke går langs. Et senere år vil det være veien.

Klikk på alle bilder for å se mere detaljer. Særlig oversiktskartet.

hr-trase-2017a.jpg

Detaljer på omkjøring sett fra bakkeplan er vist på følgende bilder:

hr-trase-2017b.jpg

hr-trase-2017c.jpg

hr-trase-2017d.jpg

Like etter BMX banen og man svinger høyre mot Tananger, så er det en trasedel hvor man ruller på den tidligere bilveien. Se bildet. Etter noen hundre meter kommer man inn på sykkelstien og alt er som før.

Hele trase er som dette:

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s