Turrenn på tampen av sesongen

Turrennsesongen er ikke over selv om Birken er over og påske er her. Det er nå solen og påskeværet kommer ofte frem. Skaverennet er et sosialt langt turrenn som passer både klassisk og fristil. Litt før det rennet går Haukelirennet i mid april. Også det passer fristil og klassisk. Bor du på østlandet har du enda mere turrenn i fristil å velge mellom.

Er du nysjerrig på fristil men tror du ikke er god nok for et langt renn i fristil, så sjekk innom litt nyttig artikkel om å lære god fristil-teknikk. I tillegg til tekst har vi en god samling instruksjonsfilmer om fristilteknikk på vår hoved skiteknikkside.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s