Sesilåmi – din mening etter rennet

Årets renn er over. Resultatene ligger på www.sesilami.no. Bilder og reportasje ligger hos alle avisene, Aftenbladet, Fædrelandsvennen, Agder mm. Fine filmreportasjer hos Agder-avisen og Aftenbladet.

Vi spør nå etter din mening. Hvilken smørning passet best i år? Hva mener du om den nye starten? Hvilken dag vil du ha rennet på? På enkel måte kan du si din mening på vår skjemaer under. Vi spør etter det du mener var beste smøring. Hvis du bommet med noe så ikke kryss av det. Ta heller ikke med grunnsmøring og mellomlagklister (dvs fiolett som bare skal binde et helt klisterlag som ligger oppå). Har du litt tynt med voks over øverste lag klister så nevn både voksen og klister. Startet du med et klister men smurte om senere i rennet så kryss av for begge. Fokus er mye på Swix og Rode smøring her. Bruk eventuelt kommentarfeltet for annen smøring. Et forum for Sesilåmi-debatt har vi på Facebook-Sesilåmi 2011. Årets endringer var velkomne men ikke ubetinget suksess. Pga tilbakemeldinger. Spesielt den nye startordningen ønskes det endringer på viser måling under. Utenom de som fikk starte langt fremme da. Trykk «Les videre ->» og se resultatene på avstemningene.

1. Så hvilken smøring var best i år?

2. Med ny renndag på lørdag vil vi også spørre hva løperne mener om det. Første gang på lørdag var i fjor når rennet ble avlyst.

3. Tredje sak vi vil høre din mening om er startordningen. Hva synes du om årets løsning og hva vil du ha?

Litt av startfeltet (Foto: Baltzersen)

4 responses to “Sesilåmi – din mening etter rennet

 1. janne høksaas

  Hei
  Takk for et flott renn.
  For oss som hadde vårt første renn og ikke hadde noen føling på lengden av rennet (dette mye pga tåken ), synes jeg det var for lite info ang hvor langt vi var kommet i km/ mil langs løypa.
  Vi som kom inn etter 7 t . får automatisk dårligere løyper og dette er det ikke mye å gøre noe med ( gjelder kanskje å trene liit mere til neste år slik at enn kommer tidligere i løypa:)Problmet ble etterhvert at det kjørte scotere i løypene og det medførte til at vi måtte skifte spor ofte pga scoterne hadde kjørt midt i løypa og avogtil på sidene .

  mvh Janne Høksaas

 2. ole geir aanonsen

  hei. takk for et fint arrangement og fin tur. første tur for min del. gøy med fellesstart. jeg lurer på hvorfor en først skal betale returbussen på nett og så må betale en gang til når en skal gå på bussen. 350,- i dass…. ikke helt lovlig heller å cashe inn uten å gi billett/kvittering. betaler ingenting på forskudd neste år

  gøy med 5 mil, håper på sol neste år 🙂

 3. Deltaker 3.gang

  Lovlig?! betalte 600kr for å overnatte på et gulv sammen med fremmede, virker som et ran fra klubben. selv gode hoteller er rimeligere. Fint renn

 4. Sesilåmi er eit fosilt renn. Dei som står bak må ut og sjå korleis moderne skirenn skal avviklast. Årets utgave var mykje betre enn tidlegare, men det står mykje att. Ein detalj som bemanna skistall på Sinnes er uhyre viktig med dagens utstyr og stadig fleire deltakarar. Elles var det bra at det var slutt på fristil den siste mila. TD må berre få ut folk til å passa på at ikkje så mange framleis nyttar fristil når føret og smurning ikkje går i hop!!! Eg er lei av å sjå løparar skeisa forbi i glatte motbakkar! Oliver

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s