Bli klar for Engadin Skimarathon 2009

Rekordstor norsk deltakelse i Engadin Skimarathon i 2009 og 2011 blir enda en ny rekord. Er det «noen» her hjemme som reklamerer ekstra for rennet? Engadin Skimarathon har sine egne nettsider om rennet men lurer du på hvordan St.Moritz og Engadin-dalen er utenom langrenn så klikk på disse miniatyrer:

stmoritz_engadin_pleasure

stmoritz_engadin_sports

I januar 2009 ble det arrangert grunnkurs i skøyting. Dette som en oppladning for de som reiser på gruppeturen til Sveits og Engadin Skimarathon. Instruktør var Lars Vagle som har sin trenerutdanning «Trener2 Langrenn» fra Skiforbundet. Under er et gruppebilde fra den dagen.

Dette gratiskurs i grunnkurs skøyting ble repetert i januar 2011. Program ble da mer kompakt. Først ca 50 minutt med felles øvelser deretter individuell oppfølging. Teorien kan du ta i artikler og filmer på skiteknikk-siden.

Kurs i skøyting

Kurs i skøyting, januar 2009. (Klikk bilde for større versjon)

Jostein Jacobsen og Reidar Liland var også innom kurset. Etter litt kursing og trening er vi nok klar for dette flotte renn i Sveits:

Engadin SkiMarathon

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s