Marcialonga 2010 fellestur

marcialonga2010Fellestur til Marcialonga 2010, fra Rogaland

Resultatliste 2010 med bare nordmenn vises her.

Vagle & Co var først ute og jobbet en stund PWT for å få dem til å lage en pakkentur til Marcialonga 2010 for de som bor i Rogaland. Info-detaljer ble delt ut i juni 2009. Hotell like ved rennløypen. Circa 30-40 personer meldte seg på. Alt vel og reisepakken var ferdig. Etter dette tok nye «turrennklubben turrennkarusellen» også kontakt med PWT for å få sin egen tur. Den pakken ble med hotell i Bellamonte (6 km utenfor Val di Fiemme). Av diverse  grunner slo PWT/turrennkarusellen disse to Rogalands-pakker sammen og uten varsel ble felles hotell flyttet ut i avsides Bellamonte. Det ble manglende informasjon på endring, mye bussing og annet så vi forstår alle de som er skuffet av klubbens «turrennkarusellen».

Vi håper allikevel selve rennet ble flott for de som reiste. Er det noe dere lurer på så ta kontakt. Forberedelser til turen var å finne i denne treningsplan til Marcialonga. Deltakerlisten vises i tabellen.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s