Populært turrenn i Italia: Dobbiaco-Cortina

Oppdatert 18.juni: Dobbiaco-Cortina-rennet er nå med i SkiClassics! Det gjør reisemålet enda mer spennende. 42km klassisk er også endret til 50km nå.

På tide med noe nytt og spennende turrenn? Vi liker da Marcialonga, Vasaloppet og andre turrenn i inn og utland. Turrennet «Dobbiaco-Cortina» er noe for oss relativt nytt og spennende. Hele 400 nordmenn deltok i vinter i dette rennet. Faktisk har bare Vasaloppet og Marcialonga flere deltakende nordmenn i utlandet. Rennet går mellom OL byen Cortina d’Ampezzo og Tour de Ski byen Dobbiaco. Lørdag er fristilrenn og søndag er klassisk teknikk. Flotte omgivelser så det er forståelig at antall nordmenn har gått fra 50 til 400 på få år. Er dette det nye Marcialonga som Langrenn.com skrev? Sjekk ut fin pakketur fra Stavanger og Oslo med alt klart hos Maxpulse Reiser. cortina-dobbiaco-fellestur2016-i1

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s