Tur til Vasaloppet og Birken

For de som bor i Rogaland og vil til Vasa og Birken les dette.

Pakketur til Vasaloppet
Kjell Boye Flåtten (boye@scan-net.no) tilbyr en pakke med transport og overnatting. Du må selv ordne fly til og fra Gardermoen fredag og mandag. Ta en flight så du lander før kl 13:00 på fredagen. For hjemtur velg fly med avgang på ettermiddagen, mandag.
Pakken til Boye inneholder busstransport fra Gardermoen til hotell rundtom Selen. Samme buss tar deg til rennstart og henter deg ved mål tilbake til hotell. Pakken inneholder også tre netter på hotell og middager. Veldig bra lokasjon på hotellet! Kontakt Boye for de siste detaljer på tlf: 472 58 157. Pakkepris var kr 3850 i 2009 og det er plass til ca 40 deltakere. Boye vil arrangere denne turen i mange år fremover og minner om at du ikke må være medlem av noe klubb for å være med på denne turen. Turen er uavhengig. Oppdatert: Boye arrangerer ikke sin Vasaloppet tur lengre.

Tur til Birkebeineren
Her må du igjen selv ordne fly til og fra Gardermoen. Lars Madland adminitrerer en sovesal på Rena Hotell hvor rogalandinger samles. Plass til ca 30-40 mann. Hvis du lander tidlig nok på Gardermoen på fredagen så kan du kl 15:00 bli med Madland-gruppen i Statoil-busser til Rena. For plassreservering og siste nytt ta kontakt Madland på L-madl@online.no og tlf: 916 63 166. Pris for denne overnatting er 500kr inkl frokost. Hvis du ikke får plass her så kan du ta overnatting i fellessal på skole på Rena. Rennarrangør ordner dette for deg. Du velger det ved rennpåmelding, kr350 inkl frokost.

Pakketur til Skarverennet
Det finnes en løsning for de som bor i Rogland. Felles buss fra Knapphus har vært mulig en del år. Kjør dit og bli med på felles buss. Ta kontakt med dem for siste nytt.

For alle andre Worldloppet-turer
Ta først kontakt med reiseleder og turarrangør Lars Vagle. Se hans spesielle turer for Rogalendinger. Hvis det ikke finnes god nok pakketur til rennet du ønsker så får du hjelp fra Lars Vagle. Vær obs på det finnes forskjell på arrangering av turer og usikre detaljer man ikke ser på forhånd.

Worldloppet tur 2009

Worldloppet tur 2009 – Reiseleder: Lars Vagle

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s